fbpx

Lotiune hidratanta pentru protectie solara – SPF 30 – 100 ml

Fetelor, vara inca nu s-a terminat. Poate ca multe dintre voi abia de acum incolo veti merge la mare. Soarele reprezinta in continuare un element asupra caruia trebuie sa aveti grija.

De asta am pregatit pentru voi o lotiune hidratanta pentru protectie solara, cu factor de protectie 30. Nu contine nici parabeni si nici chimicale, toate ingredientele fiind naturale.
Contine in formula sa castravete, ce previne uscarea pielii in timpul expunerii la soare. Contine, de asemenea, si lamaita care diminueaza petele si contribuie si ea la hidratarea pielii.

In ciuda ingredientelor cu efect hidratant din compozitia lotiunii pentru protectia solara, dupa expuneri indelungate la soare e posibil ca pielea voastra sa aiba de suferit si sa devina usor uscata.

Pentru astfel de situatii, dar si pentru persoanele foarte sensibile la soare care capata arsuri si acele pete rosii inestetice, oferim o crema de corp hidratanta.
Pe baza de lemn de santal si kesar, crema hidrateaza pielea si calmeaza arsurile solare.

Foarte important de mentionat este si faptul ca o puteti folosi nu numai dupa expunerile la soare, ci si in rutina voastra zilnica. Are un efect pozitiv asupra vergeturilor, prevenind aparitia acestora si tonificand pielea. Favorizeaza vindecarea acneei.

Toate ingredientele sunt naturale!

Asa ca, fetelor, daca nu ati incercat inca aceste minuni, ar trebui sa le incercati! Si aveti mare grija la soare, chiar daca folositi protectie! Soarele amiezii este periculos.

Crema de corp cu lemn de santal si kesar – 210 ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This
X
Add to cart