Sapun natural cu mix de fructe

-37% Sold Out Sapun natural cu mix de fructe

Potrivit pentru piele: normala   - 125g

Indoro  prezintă cu mândrie gama Khadi sapunuri create pentru a vă încânta cu aromele delicioase de fructe si plante, pentru a vă lăsa să vă simțiți reîmprospătați și să miroșiți fantastic pe tot parcursul zilei.

Opteaza in acest sezon pentru un sapun cu mix de fructe pentru personalitatea ta. O combinație de uleiuri esențiale din super fructe care funcționează pentru a elimina  celulele moarte și pentru a vă face pielea la fel de moale și catifelata ca satinul.

Ingrediente:

Extract de fructe

Aloe vera

Ulei de masline

Glicerina

Apa de trandafir

Luxos manual cu uleiuri esențiale

Umplut cu bunătatea glicerinei, a grăsimilor vegetale și a uleiurilor esențiale naturale, Khadi este un amestec excelent de lux pentru piele. Realizate manual și cu atenție, nu contin chimicale și, prin urmare, suntem mândri de un produs natural 100%. Fiecare ulei esențial are avantaje specifice. Aceste parfumuri exotice împreună cu beneficiile ierburilor și uleiurilor recomandate în Ayurveda sunt ideale pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

 Ingrediente

Ulei de menta

Ulei de rozmarin

Nuc

Aloe vera

Ulei de masline

Cum să utilizați

Sapunul dvs. Khadi spală cel mai bine atunci când este folosit cu incredere.

Ai grija de săpunul tău și el va avea grijă de tine. Vă recomandăm aceste sfaturi pentru a vă asigura că sapunul Khadi vă oferă cea mai bună experiență de spa și de viață pe care ați putea dori.

Păstrați săpunul dvs. Khadi într-un vas de săpun care se scurge departe de curgerea directă a apei și nu stă în apă.

Păstrați sapunul Khadi departe de căldură și de lumina directă a soarelui.


  100% vegetarian și fără cruzime

Facem un efort meticulos pentru a ne asigura că toate produsele noastre sunt  vegetale 100%. Nu sunt folosite elemente și produse animale în procesul de producție. Câteva produse în care se utilizează ingrediente de origine animală, cum ar fi mierea, ingredientul a fost recoltat fără a cauza nici un rău animalului. Produsele magazinului Khadi sunt fără cruzime, deoarece credem că testarea pe animale este la fel de inutilă ca și lipsa de etică. Folosim numai cele mai bogate ingrediente fabricate din natură.

Certificare
Certificare BIO Certificat test

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: S14
  • Disponibilitate: Sold Out
  • 30,00 lei
  • 19,00 lei