Sapun natural cu menta

Sold Out Sapun natural cu menta

Potrivit pentru piele: normala   - 125g

Indoro  prezintă cu mândrie gama Khadi sapunuri create pentru a vă încânta cu aromele delicioase de fructe si plante, pentru a vă lăsa să vă simțiți reîmprospătați și să miroșiți fantastic pe tot parcursul zilei.

Scufundati-va într-un parfum proaspăt cu acest săpun bogat cu mentă racoros. Redefiniți și adăugați distracția în timpul dușului, alungand căldura și asigurați-vă că apa este placuta pentru a vă bucura de acest parfum.

Ingrediente:

Menta

Ulei de masline

Glicerina

Aloe vera

Luxos manual cu uleiuri esențiale

Umplut cu bunătatea glicerinei, a grăsimilor vegetale și a uleiurilor esențiale naturale, Khadi este un amestec excelent de lux pentru piele. Realizate manual și cu atenție, nu contin chimicale și, prin urmare, suntem mândri de un produs natural 100%. Fiecare ulei esențial are avantaje specifice. Aceste parfumuri exotice împreună cu beneficiile ierburilor și uleiurilor recomandate în Ayurveda sunt ideale pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

Cum să utilizați

Sapunul dvs. Khadi spală cel mai bine atunci când este folosit cu incredere.

Ai grija de săpunul tău și el va avea grijă de tine. Vă recomandăm aceste sfaturi pentru a vă asigura că sapunul Khadi vă oferă cea mai bună experiență de spa și de viață pe care ați putea dori.

Păstrați săpunul dvs. Khadi într-un vas de săpun care se scurge departe de curgerea directă a apei și nu stă în apă.

Păstrați sapunul Khadi departe de căldură și de lumina directă a soarelui.


  100% vegetarian și fără cruzime

Facem un efort meticulos pentru a ne asigura că toate produsele noastre sunt  vegetale 100%. Nu sunt folosite elemente și produse animale în procesul de producție. Câteva produse în care se utilizează ingrediente de origine animală, cum ar fi mierea, ingredientul a fost recoltat fără a cauza nici un rău animalului. Produsele magazinului Khadi sunt fără cruzime, deoarece credem că testarea pe animale este la fel de inutilă ca și lipsa de etică. Folosim numai cele mai bogate ingrediente fabricate din natură.

Certificare
Certificare BIO Certificat test

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: S12
  • Disponibilitate: Sold Out
  • 16,00 lei