INTRODUCERE

Navigarea pe site, culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi către Indoro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.indoro.ro

Acești termeni pot fi actualizați oricând de către SC INDORO DISTRIBUTION SRL , fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil.

Pagubele sau pierderile de orice natură ale clienților în urma achizițiilor de pe www.indoro.ro vor fi compensate maximum în limita prețului de cumpărare al produselor.

Indoro nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site-ul www.indoro.ro, dar se străduieşte în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate.

Datele personale furnizate către SC INDORO DISTRIBUTION SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. SC INDORO DISTRIBUTION  SRL nu furnizează adresele de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să solicite ştergerea din baza de date a adreselor furnizate.

Prețurile sunt actualizate la zi. Pentru produsele cu menţiunea "nu este pe stoc" sau "in curand", SC INDORO DISTRIBUTION SRL nu poate garanta prețul de vânzare și nu se pot lansa comenzi pentru aceste produse. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării unei comenzi.
Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt neaparat cumulative. De regulă se aplică reducerea cu valoarea cea mai mare.

Produsele comercializate prin intermediul www.indoro.ro sunt noi, prezentate în ambalajul original al producătorului iar în momentul livrării sunt însoțite de factură. La cerere se poate trimite certificat de conformitate.

SC INDORO DISTRIBUTION  SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.  INDORO DISTRIBUTION  SRL  își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.


POLITICA DE RETURNARE

In calitate de consumator aveti dreptul sa renuntati la cumparare, fara a fi nevoit sa justificati decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 10 zile incepand de la ziua in care intrati in posesia produsului.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos

Clienții www.indoro.ro pot returna produsele cumpărate numai în ambalajul original, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 60 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate.

În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.RECLAMAȚII

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 5 zile de la primirea coletului.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru rec lamaţiile primite după această perioadă.
Ne străduim să soluţionăm reclamaţiile într-un timp cât mai scurt şi în mod favorabil pentru clienţii noştri!

IMPORTANT: o serie de produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare.


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 INDORO  se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

 INDORO va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pewww.indoro.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.www.indoro.ropoate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou, vouchere, mesaje legate de comanda în curs sau alte mesaje specifice unui site de comerţ prin corespondenţă.

INDORO  nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ulwww.indoro.ropoate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul  indoro.ro, se pot dezabona pe site sau utilizând linkul din partea de jos a newsletter-ului primit prin email.PREȚURI

Politica noastră presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung.
Toate prețurile din acest site în varianta pe limba română sunt exprimate în lei (RON) și nu includ TVA. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afişate pe site, fără o notificare prealabilă către client.

Clienții pot beneficia de reduceri în funcţie de valoarea produselor comandate.


PRELUAREA COMENZILOR

Nu exista comanda minima obligatorie, o comanda poate contine oricate produse Indoro doresti.

Alege modalitatea de comanda care ti se pare cea mai potrivita!

- Online: www.indoro.ro sau magazinul facebook -  https://www.facebook.com/indorodistribution/

- Telefonic*: 0721358849 / 0737530718

- E-mail*: indorodistribution@gmail.com

- Mesaj privat pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/indorodistribution/

* te rugam sa incluzi in comanda urmatoarele date: nume produs, gramaj (unde se aplica), numar bucati, nume, prenume, adresa de livrare, interval orar preferat pentru livrare, numar telefon mobil, adresa e-mail, modalitate de plata si de expediere.

Important: orice modalitate de comanda ai alege, vei primi fie un raspuns automat de confirmare a comenzii, fie un operator Indoro te va contacta telefonic sau prin intermediul unei modalitati electronice de contact pentru a iti confirma comanda si a iti oferi detalii suplimentare, daca este cazul. In cazul in care nu primesti un raspuns din partea noastra in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugam sa ne contactezi.

INDORO SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor şi prin contactarea telefonică a clienţilor.

COMENZI ONLINE

MENIU PRODUSE

Alegand o categorie din meniu, toate produsele din acea categorie se vor afisa, iar tu poti folosi direct optiunea “adauga in cos”. Daca nu sunt necesare alte date suplimentare (exemplu gramaj, combinatie standard uleiuri esentiale), atunci produsul se adauga automat in cosul de cumparaturi.

Acolo unde sunt necesare completari din partea ta, apasand butonul “adauga in cos” se va deschide pagina produsului respectiv, pentru a realiza alegerile. Dupa ce ai completat toate campurile obligatorii, apasa din nou butonul “adauga in cos”.

COS CUMPARATURI SI CUPOANE DE REDUCERE

In orice moment, poti vizualiza cosul de cumparaturi si numarul produselor in meniul din partea superioara a site-ului. Daca ai un cupon de discount, te rugam sa il introduci in rubrica aferenta, din cadrul cosului de cumparaturi.

FINALIZARE COMANDA

Poti finaliza comanda fara a fi membru Indoro, dupa ce completezi toate campurile obligatorii de pe formularul de checkout. Totodata, iti poti crea pe loc un cont, alegand doar parola acestuia. Daca esti client Indoro, atunci introduci adresa de e-mail si parola.

Inainte de a finaliza comanda, poti modifica inca o data continutul cosului de cumparaturi. Verifica toata comanda inainte de trimitere, apasa butonul “finalizeaza comanda” si asteapta un e-mail de confirmare din partea Indoro. Acesta va contine toate datele comenzii efectuate, pretul total si datele de expediere. In cazul confirmarii comenzii, vei primi factura aferenta pe adresa de e-mail precizata in formularul de comanda.

MODIFICAREA UNEI COMENZI

Având în vedere că o comandă odată finalizată intră în sistemul automatizat de coletare, se pot face modificări ale conţinutului în maximum 1 oră de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru, până la ora 8:00 din următoarea zi lucrătoare.

MEMBRI INDORO

Avantajele inscrierii ca membru Indoro sunt urmatoarele:

  • - nu mai completezi de fiecare data toate datele de identificare, ci iti accesezi contul personal cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei
  • - poti verifica in orice moment lista comenzilor efectuate si status-ul acestora
  • - poti comanda inca o data aceleasi produse, cu ajutorul butonului “re-comanda”. Cu un singur click, toate produsele dintr-o comanda anterioara sunt trimise automat in cosul de cumparaturi si trebuie doar sa finalizezi noua comanda.
  • - beneficiezi de discount-uri, cadouri sau promotii pentru clientii fideli
  • - daca te abonezi la newsletter-ul  Indoro beneficiezi de anunturi privind ofertele speciale inainte de lansarea acestora, putand astfel plasa o comanda inaintea utilizatorilor neinregistrati
  • - la rubrica de comentarii, poti vizualiza toate comentariile pe care le-ai lasat la produsele care te-au interesat sau placut.


POLITICA DE LIVRARE

EXPEDIERE PRODUSE 

Expedierea produselor cosmetice naturale 100%   Indoro in Romania se realizeaza  prin curier, costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 - duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit. Prin curier  ai astfel siguranta livrarilor si te poti baza pe rapiditatea acestui mijloc de transport.


MODALITATI DE PLATA

  •   Ramburs, plata online prin card de credit, transfer bancar


COSTURI EXPEDITIE 

-Curier, maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12;  - 30 lei depinde de distanta livrari
Posta romana, maxim 3-4 zile, cost 15 lei 

Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda.