Inceput de poveste indiana

Cand eram mica visam sa pasesc pe taramul unui Aladin, unde sunt pauni, elefanti si simpaticele maimute!

Si pentru ca mi-am urmarit visul cu tenacitate, intr-o zi "Aladin" a aparut la usa mea, descoperind alaturi de el de trei ani incoace frumusetea tarii sale!


India este cunoscuta din vremuri stravechi ca fiind o tara cu fructe si plante exotice. multe dintre acestea cu proprietati deosebite, din care locuitorii pregatesc diferite produse benefice pentru infrumusetare dar si pentru sanatate!

De fapt poporul indian are o vasta cultura cu privire la ceea ce inseamna sa fii sanatos si sa te simti bine in pielea ta!


Pornind intr-o calatorie de 2 luni in vestita Indie, am ramas profund impresionata de ospitalitatea si prietenia lor.


Am invatat ca hrana sanatoasa - in special hrana vegetariana- si ex  ercitiul fizic - sunt motivele din spatele longevitatii si vivacitatii lor. 

Am invatat ca spiritualul face parte din viata lor si nu le este rusine de acest lucru, pentru ca viata lor desi cu multe suisuri si coborasuri, este mai echilibrata!

Pun un accent deosebit pe ingrijire si intretinere - in special femeile, care cunosc nenumarate retete de infrumusetare! 


India este recunoscuta ca o tara unde vei gasi cele mai naturale produse cosmetice handmade, si unde vei gasi renumita henna - vopsea naturala pentru par. 


Totul se lucreaza cu constiincioztate, si cu iubire, lucru invatat la poalele Taj Mahalului!


Anul 2016 a fost  anul in care am luat decizia de a prelua produse naturale din cultura de infrumusetare a Indiei si a le distribui in Romania, pentru ca avem lucruri frumoase de invatat despre cum sa ne mentinem frumusetea folosind natura ca materie prima!


Indepartand cat mai mult elementele nocive, din dieta noastra si din ingredientele noastre cosmetice, vom observa  cat de mult se va imbunatati aspectul nostru fizic!


Cu pasi timizi am facut prima comanda de produse naturale,  iar mesajele pozitive ale familiei, prietenilor, si cunoscutilor care le-au incercat, ne-au incurajat sa continuam activitatea noastra! 

Suntem la inceput de drum, iar echipa noastra este tanara, si plina de entuziasm, gata sa vina in sprijinul celor care iubesc natura si lucrurile de calitate!

Gama de produse cosmetice sunt importate din India si ne dorim sa o diversificam cat mai mult: 


Pentru par (uleiuri, henna), 


Pentru ten (creme de fata, de ochi, gel-uri, exfoliante, masti, etc). 


Pentru buze (strugurele, etc), 


Pentru ochi (creion henna, etc) 


Pe langa acestea, pe site-ul Indoro veti gasi accesorii romanesti, o combinatie cu iz excentric, si original care pentru noi reprezinta un punct in care doua culturi - cea asiatica si cea europeana, sa puna la comun lucruri de calitate si sa le ofere celor care au nevoie.


Te invitam sa ne scrii, sa ne dai un calificativ, si sa ne prezinti prietenilor tai, pe masura ce ne vei cunoaste produsele! l Le vor face bine si iti vor multumi pentu pont! 


Povestea, noastra va continua sa se scrie, iar faptele dorim sa vorbeasca mai mult decat cuvintele noastre!